spe(e)lregels

Een box bestellen: 

De LEGO boxen met meer dan 1000 onderdelen zijn te huur per week. Bij alle andere boxen kan je kiezen voor een huurperiode van een weekend (vrijdag- tot zondagavond) of een week.

De prijs van de boxen in de webshop is de prijs per weekend (behalve als de box enkel per week wordt verhuurd, dan is het de weekprijs).

Bovenop de prijs komt een waarborg van 10 euro.

Een box bestel en betaal je via de webshop. 

 

De box ontvangen: 

Je kan een box laten "verzenden en retourneren" of komen "ophalen in Duffel". Een box die je huurt voor een weekend kan je enkel "ophalen".

Verzenden en retourneren (enkel binnen België)

Aangezien verzending niet altijd gaat zoals gepland, zijn er twee eenvoudige regels:

  • u ontvangt de box voor het begin van de huurtermijn: gratis extra bouw- en speelplezier!
  • u ontvangt de box na het begin van uw huurperiode door een vertraging bij B-post: de huurperiode wordt verlengd met de duur van de vertraging (opgelet: dit geldt niet als je de levering gemist hebt).

Voor het verzenden en retourneren wordt 15 euro aangerekend (het retourlabel zit mee in de box).

De huurperiode eindigt wanneer je de box inlevert bij B-post.

Ophalen in Duffel

Je kan de set op werkdagen meestal vanaf 17u komen ophalen in Duffel. Ook in het weekend is ophalen zeker mogelijk. Dit spreken we concreet af na reservatie.

 

Bouwen en spelen

Bij de meeste boxen horen bouwinstructies. Als ze beschikbaar zijn, worden ze mee verzonden. Als enkel een digitale versie beschikbaar is, staat dit vermeld op de verhuurpagina van de box.

Wil je de huurperiode toch graag verlengen, neem even contact op. Indien de set nog niet verhuurd is, wordt dit in orde gebracht.

LEGO-boxen:

Merk je bij het bouwen dat er een niet-essentieel onderdeel ontbreekt, laat het achteraf weten zodat dit onderdeel besteld kan worden.

Merk je tijdens het bouwen dat er een essentieel onderdeel ontbreekt, laat het direct weten. We bespreken samen een oplossing.

 

Afbreken en opruimen

De boxen worden teruggebracht zoals je ze gekregen hebt: alles netjes uit elkaar gehaald en zo goed mogelijk gesorteerd.

 

Terugbezorgen

Wanneer de huurperiode voorbij is, plak je het bijgevoegde retourlabel op de box en breng je deze naar B-post. Of je komt hem afgeven in Duffel.

LEGO-boxen worden gewogen bij verzending en bij retour ter controle. Andere boxen worden nagekeken per onderdeel. 

Als alles onder de afgesproken voorwaarden is geretourneerd krijg je de waarborg ten laatste 30 dagen na ontvangst van de box terugbetaald. Als er kosten in rekening gebracht worden, worden deze afgehouden van de waarborg. Zijn de kosten hoger dan de waarborg dan krijg je via mail een extra factuur.